2017. márc. 03.
Derwent kisokos: Mikor válasszam a Derwent Academy ceruzacsaládot?  
Az áruházak polcain, a professzionális, jól ismert Derwent művészceruza készletek mellett felfedezhetjük a Derwent Academy ceruzacsalád fehér fémdobozos készleteit is. De mit is tudnak ezek a ceruzák? Miben különböznek a lila és zöld dobozos Derwent ceruzáktól? Kiknek lehetnek hasznosak ezek a készletek? Erre adunk választ most, ebben az írásban.

 

A Derwent hatalmas választékban gyárt kíváló minőségű ceruzákat. Az egyik ilyen kevésbé ismert ceruzacsalád az Academy.

      

 A Derwent Academy ceruzák hasonlóan jó minőségű, magas pigment tartalommal rendelkeő ceruzák, mint a Derwent többi művészceruzája, de mivel ezekhez a gyártás során kevésbé kemény fát, és más adalékanyagokat használnak, így igen kedvező áron vásárolhatjuk meg, ezáltal tökéletes induló készlet lehet a különböző technikákkal ismerkedő, kezdő művészek számára.

 A  másik nagy különbség a Derwent művész és a Derwent Academy ceruzák között, hogy az Academy ceruzákat egyesével, darabra nem, csak készletben vásárolhatjuk meg. Az Academy készletek között is megtaláljuk a jó minőségű színes ceruzákat http://pannoncolor.hu/hu/termekek-technikak/derwent-academy-colour-pencils-iskolai-szines-ceruza-keszlet/, a közkedvelt vízzel elmosható akvarellceruzákat http://pannoncolor.hu/hu/termekek-technikak/derwent-academy-watercolour-pencils-iskolai-akvarell-ceruza-keszlet/és a mindenki számára jól ismert klasszikus grafitceruzákat.

 Sőt! A Derwent olyan különlegesséket is kínál, mint a praktikus összeállítású vegyes Academy skicckészlet. De nem csak ceuzákat, olajkrétát is megtalálunk a Academy készletei között!

                                             

 Tavaszi újdonság a Derwenttől!

Márciustól praktikus múanyag donozos változatban is megvásárolhatóak az Academy ceuzák!