Művészeti Iskola Akció

A Pannoncolor – Magyarországon egyedüliként – 1954 óta gyárt és művészfestékeket és professzionális festészeti alap- és adalékanyagokat. A nagy tapasztalatot és hozzáértést igénylő kézműves gyártási technológiának és a magas minőségű pigmenteknek köszönhetően termékeink nagy népszerűségre tettek szert nemcsak a festőművészek, hanem a művészeti iskolások és a műkedvelő hobbi festők körében is.

Szerintünk fontos, hogy a gyerekek már egészen kis kortól kezdve is magas minőségű eszközökkel és anyagokkal dolgozzanak, ezért elkészítettük „iskolakezdő” ajánlatunkat, kifejezetten az oktatási intézményekben keresett termékekből. Mivel a kereskedelmi hálózatok és üzletek elsősorban az olcsó tömegáruk forgalmazásában látnak lehetőséget, ezért fordulunk most közvetlenül az oktatási intézményekhez és a gyerekekkel foglalkozó pedagógusokhoz. Remélem, hogy a csatolt minták megnyerik tetszésüket és kedvet kapnak a Pannoncolor termékek használatához, használják egészséggel.

A kipróbálás megkönnyítésére egy akciós ajánlattal is készültünk, amely a mellékelt Iskolakezdő katalógusban látható termékekre vonatkozik. A csomagban a Pannoncolor művész temperafestékei és pasztellkrétái mellett a Derwent kifejezetten iskolai célra szánt művészceruzái és kiegészítői, illetve Fabriano papírok és Daler-Rowney ecsetek kaptak helyet. Az akcióban való részvétel nem intézményhez kötődik, tehát akár osztályközösségek vagy alkotócsoportok is részt vehetnek benne. 

Az akcióban való részvételhez kérjük használja a csatolt árlistát.   

·    Akciós időszak:       2017. április 3. – 2017. szeptember 30.

·    A megrendelt termékeket a Pannoncolor utánvéttel szállítja. A szállítás költsége a csomag értékétől és súlyától függően kb. 2.000 Ft, amely átvételkor fizetendő.

·    Értékhatárhoz kapcsolódó kedvezmény: 100.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás költségét a Pannoncolor viseli

·    A rendeléseket írásban várjuk a email címre. 

·    Bármilyen kérdéssel nyugodtan forduljon vevőszolgálatunkhoz munkaidőben a +36 30 / 372-4583-as telefonszámon vagy a Pannoncolor Facebook oldalon.

Letölthető dokumentum