Termékek

MARABU Hobbifestékek és Kiegészítők  

A Marabu hitvallása

„Egyedülálló kreativitás ihletői akarunk lenni”

Minőség – Németországból

 A Marabu termékek nemzetközileg ismert, kreatív dekorációs festékek és kellékek, amelyek számos megoldást kínálnak az otthoni kreatív időtöltésre és környezetszépítésre. A Marabu ötletei Európa szerte, már több mint 150 éve egyet jelentenek a kreativitás ösztönzésével, elősegítésével. A Marabu több mint 150 éve képviseli a „Made in Germany” (német gyártmány) minőségjelzéssel ellátott kiváló minőségű professzionális színtermékeket. Közel 20.000 féle termékének fejlesztése és gyártása során folyamatosan szem előtt tartja a fogyasztók és a piac igényeit. Mindezt szakértelemmel, hozzáértéssel és a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelemmel teszik.

Minden igényt kielégítő széles választék

A Marabu kreatív festékek kivételesen sok lehetőséget kínálnak üde és tetszetős minták alkotására.

 Könnyen használható termékeket fejleszt, és ötletgazdag, vonzó elképzeléseket dolgoz ki, amelyeknek köszönhetően minden otthont egyedi szépséggel és eredeti megjelenéssel ruházhatunk fel. Átfogó festékkínálatával, kényelmes sablonjaival, praktikus pecsétjeivel és kiegészítő eszközeivel a Marabu garantálja a kiváló eredményeket. A választékot a Marabu Kezdő Készlet (Marabu Starter Set) teszi teljessé. A Pannoncolor termékkeresőben a "Márka" mezőt "Marabu"-ra állítva láthatóvá válik a Pannoncolor által forgalmazott teljes Marabu termékválaszték, amiből a további szűrőmezők használatával (pl. "Termékcsoport") lehet eljutni a keresett termékekhez. A Marabu saját weboldalán érdekes technikai leírásokat és termékdemókat is bemutat.

www.marabu.de/kreativ/

Fenntarthatóság felelősségvállalással

 A környezetileg felelős gyártási folyamat, illetve a természettel és az erőforrásokkal szembeni felelősségteljes magatartás a Marabu filozófiájának alapvető eleme. Napjainkban jóformán az összes általa gyártott kreatív termék vízalapú. A jogszabályok keretében szilárdan meghatározott kormányzati környezetvédelmi iránymutatások követésén túl a vállalatok számtalan tanúsítványt és díjat pályázhatnak meg a hosszú távú fejlesztés érdekében. 2010-ben a Marabu átfogó környezeti auditot végzett. A Marabu 1995-ben ISO 9001 tanúsítványt, majd 2003-ban ISO 14001 tanúsítványt szerzett. 1998-ban csatlakozott a `Responsible Care® kezdeményezéshez, majd 2011-ben elnyerte a SGIA fenntarthatóságért ajándékozott díját.

“A Marabu festékek nemzetközi ismertségnek örvendenek. Kreatív dekorációs ötleteink Európa-szerte ösztönzik vásárlóinkat."

York Boeder, ügyvezető igazgató

Az utóbbi idők fontosabb mérföldkövei a Marabunál:

2004 - Az új kreatív festékgyár felépítése Bietigheim-Bissingen városában, a legfrissebb környezetvédelmi és műszaki szabványoknak és munkavállalóbarát politikának megfelelően.

2004 - Piacra kerül a népszerű Marabu Painter termékcsalád, és egy szempillantás alatt meghódítja Európát.

2009 - A Marabu fennállásának 150. évfordulóját ünnepli.

2010-2012 - Kemencés hőkezelést nem igénylő kerámia- és üvegfesték kifejlesztése. A Marabu Üvegfesték és Porcelánfesték készletek (Marabu Glas Painter and Porcelain Painter Sets)  „Év terméke” díjat kapnak.

 

Marabu honlap: http://www.marabu.com/creative/produkt/kategorien/