2017. jún. 20.
Raklapból kerti bútor!  
Egyedi kerti pihenősarok sajátkezűleg, fillérekből! Mi kell hozzá?!

 
  Itt a nyár! Nincs is annál pihentetőbb érzés mint egy fárasztó nap után megpihenni saját kis kertünkben. Egy jól elhelyezett kényelmes kerti bútor elengedhetetlen a lazításhoz.

  A hatalmas áruházak tucatjával ontják magukból a drágábbnál drágább kerti pihenőalkamatosságokat, miközben mi saját magunk egy délután alatt egy-két kellék segítségével kényelmes egyedi kerti bútor szettet varázsolhatunk néhány raklapból.

  De nemcsak kerti bútort készíthetünk raklapból! Számtalan hasznos kerti kiegészítőt, virágtartó polcot, kis lépcsőt, bárpultot, ágyat, homokozót, vagy mini függőágy kuckót gyerekeknek.

  A világ talán legegyszerűbb dohányzóasztala: vegyünk egy raklapot, csavarozzunk a négy sarkába kerekeket, illesszünk rá egy üveglapot és kész is vagyunk! Ha belefér egy kis bonyolítás, akkor készíthetjük két-három szintesre is a bútordarabot, így tökéletes polcaink is lesznek a belsejében a magazinok, nagyobb formátumú könyvek tárolására.


Az ötletek tárháza kimeríthetetlen!

                                                           

  Végy néhány raklapot, Marabu Basic akril festéket http://pannoncolor.hu/hu/termekek-technikak/marabu-basic-acryl-akril-alapfestek/, ecsetet, fűrészt, náhány csavart és kezdődhet a varázslat!

 

Íme néhány ötlet kedvcsinálónak:

       

Elő a csavart festéket! Engedjük szabadjára fantánziánkat! Varázsoljunk egyedi bútorokat otthonunkba! Lássunk munkához!