2017. jan. 24.
Derwent kisokos: Melyik színes ceruzacsaládot válasszam? Derwent ARTIST  
Gyakran jönnek hozzánk vásárlók azzal a kéréssel, hogy ők igazán jó minőségű színes ceruzát szeretnének. Miután örömmel válaszoljuk nekik, hogy akkor legjobb helyen járnak, odavezetjük a Derwent ceruza állványhoz, és megdöbbenve szembesülnek a hatalmas választékkal, kétségbeesett tekintettel kérdezik, hogy de melyiket válasszam?

Hogy melyiket? Lássuk csak:

  Kezdjük elsőként az én személyes kedvencemmel a Derwent Artist http://pannoncolor.hu/hu/termekek-technikak/derwent-artist-szines-ceruza/ceruzával. Zöld dobozáról, hatalmas színsoráról könnyedén meg tudjuk különböztetni más Derwent készlettől. Hogy miért éppen ezt szeretem a legjobban?

  Először is mert én az a rajzoló vagyok, aki szereti odanyomni erősen a ceruzát, imádom az élénk, erőteljes, ragyogó színeket! Kemény ceruza lévén alkalmasa precíz pontos színezéshez, de mindenképpen azoknak ajánlom inkább, akik erősebb kézzel szoktak színezni.

 De nem csak ezért szeretem, hanem mert a Derwent Artist ceruzákban a ceruzabél nemhogy vastagabb mint a többi ceruzában, de még törhetetlen is, ez a tulajdonság akkor válik igazán hasznossá, amikor az embernek születik mondjuk két kisfia akik majd előszeretettel kérik kölcsön tőle a ceruzáit:)

 És végül, az sem utolsó szempont, hogy ez az egyetlen olyan Derwent ceruza család ami 120 féle árnyalatban létezik. Természetesen a Derwent színes ceruzáit színenként, külön - külön is meg lehet vásárolni ami lássuk be, azért egy nagyon praktikus és pénztárca kímélő megoldás.