Pannoncolor bemutatása

 
   A PANNONCOLOR – Magyarországon egyedüliként – 1954 óta gyárt és művészfestékeket és professzionális festészeti alap- és adalékanyagokat. A nagy tapasztalatot és hozzáértést igénylő kézműves gyártási technológiának és a magas minőségű pigmenteknek köszönhetően termékeink nagy népszerűségre tettek szert nemcsak a festőművészek, hanem a művészeti iskolások és a műkedvelő hobbi festők körében is.

  A több, mint 50-féle színárnyalatban kapható, művész minőségű olaj-, akril-, tempera- és akvarellfestékek mellett a PANNONCOLOR készít lágy porpasztell krétákat is a kézműves gyártás révén különösen nagy, 150-200 árnyalatban. Üzemünkben olajalapozású festővásznakat is gyártunk, és egyedi igény alapján feszítünk, alapozunk festővásznakat, akár óriás méretben is.
          
  A saját gyártás mellett a PANNONCOLOR több neves külföldi gyártó magyarországi képviselője is. Több, mint 10 éve partnerünk a német MARABU, amely a hobbi és kreatív festékek vezető gyártója. Szintén stratégiai együttműködő partnerünk az angol DERWENT, amely már több, mint 180 éves tradíció alapján gyártja művészceruzáit és grafikai kiegészítőit illetve a szintén angol DALER-ROWNEY, amely teljes akril és olaj festék választékát forgalmazzuk. További kiemelt termékeink az olasz FABRIANO művészpapírok, a CAPPELLETTO festőállványok, a SALER alapozott és nyers vásznak illetve az ADRIA festőalapok.


   A PANNONCOLOR szakáruházban a fentiek mellett cégünk festőszerek, kellékek és festészeti kiegészítők széles választékával várja Önt. Látogasson el hozzánk, és szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az elképzeléséhez legjobban illő festéket.