2020. okt. 26.
DERWENT ÚJDONSÁGOK!  
Végre megérkeztek....
Inktense akvarellfesték készletek
 
A Derwent Inktense festék egyesíti magában az Inktense ceruza és kréta által nyújtott élményt a hagyományos akvarellfestékek tulajdonságaival. Az élénk színek könnyedén elmoshatók, a festék gyönyörűen fut a papíron, jól rétegezhető, száradás után már nem oldható vissza. A No.2-es készlet új színekkel, a termékcsalád pedig új taggal bővült, már 24 db-os készletben is
megvásárolható!
 
A színek egyesével is kaphatók!
 
 
Metál akvarellfesték készlet
 
A Derwent Metallic festék készlet csillogó fémes színeket tartalmaz, kiválóan használhatók fekete és fehér papírra egyaránt. Az élénk, csillámló színek jól keverednek, a festék gyönyörűen fut a papíron. Nagyszerűen kombinálható a Metallic színesceruzákkal vagy hagyományos akvarellfestékkel is.
 
 
Graphitint akvarellfesték készlet
 
A Derwent Graphitint festék egyesíti a színezett grafitceruzák és a hagyományos akvarellfestékek
tulajdonságait. A finom grafitszemcsék a papír felületén megtapadva érdekes hatásokat hoznak létre.
A lágy, természetes színpaletta ideális városi és természeti tájak festéséhez.
 
 
Line Maker készletek
 
A Derwent Line Maker-ek szupervékony tűfilcek, finom, permanens, gyosan száradó tintával az egyenletes vonalvezetésért.
A különböző vastagságú, japán tollak tartósak, ideálisak rajzhoz és íráshoz is. Fekete és szépia színekben!
 
Gyurmaradír dobozban
 
A gyurmaradír kulcsfontosságú eszköz a művészek számára, hiszen magába szívja a papírról a grafit, szén és pasztell részecskéket. A radír a könnyebb tárolhatóság érdekében most már műanyag dobozban is kapható!
 
Művész radír készlet
 
A puha (technique) radír eltűnteti a papírról a szén- és grafitrészecskéket, tökéletesen alkalmas rajzoláshoz és skicceléshez. A kemény (artist) radír az erőteljes grafit és puha színes ceruza eltávolításához alkalmas.
Radír 3db-os készletben
 
A rendkívül tartós, forgácsmentes, műanyag radír közepesen kemény, nem koptató hatású radír környezetbarát, újrahasznosítható, nem mérgező, PVC és latex mentes.
Vékony radír 2db-os készletben
 
Vékony műanyag radír, ideális a grafit kis területeken történő, precíz eltávolításához . Hatékonyan tisztít, de nem koptatja a papírt.
Ceruzaradír ecsettel 2db-os készletben
 
A Ceruzaradírral könnyen radírozhatók az apró részletek, az ecset segítségével pedig zsírmentesen seperhetjük tisztára a papírt. A Ceruzaradír ugyanúgy hegyezhető kézi hegyezővel, mint egy hagyományos ceruza.
 
Tölthető radír 2db-os készletben
 
A behúzható radír tollszerű kialakításának köszönhetően, rendkívül precíz és jó fogást biztosít. Alkalmas grafit törlésére, hatékonyan és tisztán radíroz.
 
Nyomógombos Tölthető ecsetek
 
Különböző vastagságú ecsetek a vékony vonalaktól a vastag, textúrált felületekig! A nagyméretű víztartály nyomógombbal van ellátva a vízkibocsátás könnyebb szabályozásáért. Ideálisan használható a vízoldható festékekhez és ceruzákhoz. Hordozható, kényelmes, beltéri és kültéri használatra is. A tartós nejlonszálas ecset megőrzi formáját, a hordozhatóság érdekében védősapkával van ellátva. Az ecset kényelmes és könnyen használható, szivárgásmentes.
4 féle méretben kapható!