2016. dec. 22.
Ragyogj az ünnepek alatt különleges díszítésű ruhában!  
Csillogj a Marabu Metál színeiben, készíts egyedi ruhát a Fashion Shimmer Textil spray-vel!

Ha már befejeztük az ajándékvásárlást, itt az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni, mit viseljünk az ünnepek alatt. Mindenki szereti az egyedi, különleges ruhákat. Saját magunk is elkészíthetünk egy-egy ilyen ünnepi ruhadarabot! A Marabuval egyszerűbb, mint gondolnánk!

Marabu Fashion Shimmer Spray- Csillogós Textilfesték Spray

100 ml-es kiszerelésben vásárolható meg.    

Alkoss szabadon! Varázsold kedvenc stílusát pólókra,szoknyákra, nadrágokra, vászon cipőkre, táskákra, párnákra és függönyökre. A Marabu „Fashion Shimmer Spray”, a „Fashion Metalic Kontúr”-ral és a „Sziluett Stencil”-lel életre kelti divat-álmainkat. Készítsd el saját textil dizájn alkotásodat! Szuper gyors, akril alapú festékekkel, nagyon egyszerűen!

  A Marabu Fashion Shimmer Spray szagtalan, vizes bázisú,nem halványuló textil festék.


Felhasználás:

 Természetes alapanyagú (max. 20% műszál tartalmú) világos textilekre használható. Vasalással 3 percig a ruha fonákán vagy vasalópapíron keresztül., vagy 160 fokos sütőben 5- 6 perc alatt fixálható. Fixálás után 40 fokon mosható. (Érdemes a ruhát kifordítva mosni.)

Egyszerűen spricceljünk egy Fashion Shimmer spray árnyalatot a textilre, ahogy csak kedvünk tartja. Használjon Marabu Stencilt a szabályos minták, Mrabu Fashion- Liner kontúrt a dekoráció egyedi befejezéséhez.
Elegendő több, akár 30- 40 textília megszórásához.

További tipek az alábbi videón: https://www.youtube.com/watch?v=N0jIg-jSFhI