2018. jan. 05.
Rajzfoglalkozások Gyerekeknek!  
VÁROS - RAJZOLÓ, PORTRÉ RAJZ, PIROGRÁFIA tanfolyamok gyerekeknek Kiss Anikó rajztanárnővel!
  Kiss Anikó vagyok. Két általános iskolában tanítok. Sajnos az iskolákban már csak heti egy rajzóra van abból is ilyen olyan programok miatt elmard havonta egy... :( Ez adta az ötletet a táborokra ugyanis egy hét tábor annyi mintha plusz egy tanévet végig rajzolna a gyermek. A táborok nagy sikeré való tekintettel szerettem volna folyatni év közben. Így lett a hétvége az alkotásé :) 
 
Minden alkotni vágyó gyermeket és felnőttet szeretettel várok a következő programokon. 
 
  A K.E. A. Műhely -- Pár évvel ezelőtt még "Kiss - Ecset" Alkotó tábor néven kezdte meg működését. A tábor kinőtte magát, így a facebook on létre hoztam a Kiss- Ecset Alkotóműhely facebook oldalt. Így a programban résztvevő diákok, és kedves szüleik is láthatják mivel is foglalkozunk, mit csináltak a gyerekek eddig. Természetesen a képeken látszik az elengedhetetlen jó hangulat, a gyerekek nagy szorgalma. 2015. nyarán tartottam az első Kiss-Ecset tábort. :) Azóta is minden nyáron. Minden nyári és évközi programról készült fényképeket láthatjátok a KISS-ECSET ALKOTÓMŰHELY facebook oldalon.
 
  A Kiss Ecset Alkotóműhely  2016-ban három táborral gazdagította a gyerekek nyári élményeit. 2016 szeptember és októberben a VÁROS - RAJZOLÓ programmal bővült az alkotni vágyó gyerekek nagy örömére. Ez a program 2017 májusában- június. Az idei nyáron is volt 3 hét táborunk: Festős, illusztrációs és egy Pirográfia tábor. 
 
  Szeptembertől indult a újra a VÁROS - RAJZOLÓ (szeptember-október-november)
Ezen a programon a gyerekek megtanultak a helyszínen látvány után vázlatot készíteni, valamint a vázlatból festményt készíteni. A korábbi VÁROS - RAJZOLÓN ott a helyszínen készítettünk pasztell képeket A/3 as méretben, illetve akvarellel festettünk. A külső helyszínek mindig változnak, Budapest turisztikai, nevezetes és különleges helyszíneinek bemutatása gyermek szemmel. A vázlataikat a Kós Károly Tér 1 szám alatt. festjük meg nagyobb méretben.
Szombatonként 10:00-12:00 A foglalkozások ára 3500/fő/alkalom, testvérkedvezmény: 3000 ft/fő/alkalom
A másik két program is a Kós Károly tér 1 szám alatt van.

 
  A másik program a PORTRÉ RAJZ TANFOLYAM. 
Ahol első sorban tükörből önarcképet fognak rajzolni grafittal, pasztellel, filc tollal a gyerekek, majd vízfestékkel, temperával festeni. Természetesen nemcsak tükörből, hanem modellről készített portrék. Későbbiekben szeretnék a portré mellett figurális rajzot tanítani. 
Szombatonként 13:00-15:45 A foglalkozások ára 3500/fő/alkalom, testvérkedvezmény: 3000 ft/fő/alkalom

 
  A harmadik program a PIROGRÁFIA TANFOLYAM  ami valójában a tűzírás én inkább  tűzrajzolásnak hívom. A célom, hogy az egyszerű formáktól, egészen a kész képekig minden jellegzetességet el tudjanak sajátítani a gyerekek. Szeretném, ha ez az eszköz is be kerülne a köztudatba, mint egy grafikai eljárás. A táborban a gyerekek saját festményeikből és rajzaikból is készíthettek képeket. Ezt szeretném a tanfolyamon is megvalósítani. 
Szombatonként 16:00-:17:45 A foglalkozások ára 3500/fő/alkalom, testvérkedvezmény: 3000 ft/fő/alkalom
 
Jelentkezni és érdeklődni: kissecset@gmaili.com email címen