Pannoncolor bemutatása

Cégünk – Magyarországon egyedüliként – 1954 óta gyárt művészfestékeket, professzionális festészeti alap- és adalékanyagokat. A nagy tapasztalatot és hozzáértést igénylő kézműves gyártási technológiának és a magas minőségű pigmenteknek köszönhetően termékeink nagy népszerűségre tettek szert nemcsak a festőművészek, hanem a művészeti iskolások és a műkedvelő hobbi festők körében is.

A több, mint 50-féle színárnyalatban kapható, művész minőségű olaj-, akril-, tempera- és akvarellfestékek mellett, lágy porpasztell krétákat is készítünk 192 féle színárnyalatban.


          

A saját gyártás mellett a PANNONCOLOR több neves külföldi gyártó magyarországi képviselője is. Közel 20 éve partnerünk a német MARABU, amely a hobbi és kreatív festékek vezető gyártója. Együttműködő partnerünk az angol DERWENT, amely már több, mint 180 éves tradíció alapján gyártja művészceruzáit és grafikai kiegészítőit, illetve a szintén angol DALER-ROWNEY teljes akril- és olajfesték választékát forgalmazzuk. További kiemelt termékeink a francia GRAPH'IT filctollak és az olasz FABRIANO művészpapírok, a SALER alapozott és nyers vásznak illetve az ADRIA festőalapok.

PANNONCOLOR szakáruházban a fentiek mellett cégünk festőszerek, kellékek és festészeti kiegészítők széles választékával várja Önt. Látogasson el hozzánk, és szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az elképzeléséhez legjobban illő festéket.