Termékek

MARABU Hobbifestékek és Kiegészítők  

Marabu  

A Marabu termékek nemzetközileg ismert, kreatív dekorációs festékek és kellékek, amelyek számos megoldást kínálnak az otthoni kreatív időtöltésre és környezetszépítésre. A Marabu ötletei Európa szerte, már több mint 155 éve egyet jelentenek a kreativitás ösztönzésével, elősegítésével. A Marabu több mint 155 éve képviseli a „Made in Germany” (német gyártmány) minőségjelzéssel ellátott kiváló minőségű professzionális színtermékeket. Közel 20.000 féle termékének fejlesztése és gyártása során folyamatosan szem előtt tartja a fogyasztók és a piac igényeit. Mindezt szakértelemmel, hozzáértéssel és a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelemmel teszik.

Minden igényt kielégítő széles választék jellemzi kínálatukat. Átfogó festékkínálatával, kényelmes sablonjaival, praktikus pecsétjeivel és kiegészítő eszközeivel a Marabu garantálja a kiváló eredményeket. 

https://www.marabu-creative.com/en/

 

Fenntarthatóság felelősségvállalással

A környezetvédelem, illetve a természettel és az erőforrásokkal szembeni felelősségteljes magatartás a Marabu filozófiájának alapvető eleme. Napjainkban jóformán az összes általa gyártott kreatív termék vízalapú. A jogszabályok keretében szilárdan meghatározott kormányzati környezetvédelmi iránymutatások követésén túl a vállalatok számtalan tanúsítványt és díjat pályázhatnak meg a hosszú távú fejlesztés érdekében. 2010-ben a Marabu átfogó környezeti auditot végzett. A Marabu 1995-ben ISO 9001 tanúsítványt, majd 2003-ban ISO 14001 tanúsítványt szerzett. 1998-ban csatlakozott a `Responsible Care® kezdeményezéshez, majd 2011-ben elnyerte a SGIA fenntarthatóságért ajándékozott díját.

“A Marabu festékek nemzetközi ismertségnek örvendenek. Kreatív dekorációs ötleteink Európa-szerte ösztönzik vásárlóinkat."

York Boeder, ügyvezető igazgató