Termékek

PANNONCOLOR Akril Művészfestékek  

PANNONCOLOR Akril művészfesték

A PANNONCOLOR Akrilfesték színskálája 54 féle színt tartalmaz, amit megtekinthet letölthető mellékletünkben is. A festékek  tradicionális hengerszékes gyártási technológiával készülnek, így a magas szemcsefinomságnak köszönhetően egyenletesen terülő, nagyszerű fedőképességű réteget alkotnak minden felületen. A festék krémes és sűrű állagú, így festőkéssel is felvihető a felületre. A színek kiválóan keverhetők egymással és élénkek. A minőségi pigmenteknek köszönhetően festékeink színtartóssága és fedőképessége is magas.

A teljes színskála 22 ml-es, 38 ml-es, 200 ml-es kiszerelésekben, valamint 31 szín 500 ml-es kiszerelésben is kapható.

A festékek alap-, kiegészítő- és mesterkészletben is kaphatók.

Az akrilfesték és tulajdonságai

Az akrilfestékek a 20. században, az 1950-es éveken tűntek fel a művészek körében, új festészeti anyagként. Az akrilfesték teljesen fedő, vízzel hígítható, gyorsan száradó, száradás után vízálló, vizes alapú festék, melynek kötőanyaga az akrilgyanta (műanyag diszperzió). Használható a művészet, hobbi, szabadidő, iskola, modellkészítés területein. Gyakorlatilag minden felületen megtapad, így dekorációs célra is alkalmas.Gyors száradása miatt, több réteget is egymásra festhetünk, a festéket keverhetjük struktúrpasztákhoz is, ezáltal pasztózusabb hatást érhetünk el.

 

Speciális akrilfestékeink

Akril utánvilágító festék:

Az akril utánvilágító festék speciális technológiával készült, egyedi színhatású festék. Világosban feltöltődik fénnyel, ezután sötétben sokáig világít

kiszerelés: 30 ml, 250 ml

 

Sírkőfesték

Különleges összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott kültéri festésre, akár kisebb javításokra. Jól tapad különböző köveken, száradás után vízálló.

kiszerelés: 10 ml

 

Letölthető dokumentumok