Termékek

MARABU Akril Gélek és paszták  

 

Marabu Acryl Gel Gloss - Fényes akril struktúr gél (101): 

A fényes struktúrgél használatával érdekes hatásokat, felületeket alakíthatunk ki. A fényes akril gélt keverhetjük akrilfestékkel vagy használhatjuk önmagában is, száradás után áttetsző, fényes felület jön létre. Időjárás és fényálló. Használhatjuk stencil technikához is!

Kiszerelés: 100 ml

Marabu Acryl Paste - Struktúr paszta:

A struktúr pasztával pasztózus, érdes felületeket alkothatunk. Használhatjuk önmagában vagy akilfestékhez keverve, segítségével a hígabb akrilfestéket sűríthetjük, így festőkéssel is felhordhatjuk a felületre. Alkalmas stencil technikához is.

Kiszerelés: 100 ml 

  • Weiss - Fehér (070)
  • Fine Sand - Finom homok (809)
  • Fine Sand Soft - Könnyű finom homok (811)

Marabu Acryl Paste Gold & Silber -  Akril arany (084) és ezüst (082) paszta:

A metál színű pasztákkal gyönyörű és érdekes, a felületből kiemelkedő hatásokat érhetünk el, kiválóan használhatjuk bármilyen felületre, festőkéssel, stencillel és festékhez keverve is. 

Kiszerelés: 100 ml

Marabu Acryl Verdicker - Átlátszó sűrítő gél 

A Marabu színtelen akrilsűrítő gélje kiválóan alkalmas impasztó technikához. Keverjünk maximum 40% sűrítőt a festékhez és azonnal észrevehető a sűrűségbeli különbség, ezáltal a Marabu akrilfestékek optimálisan sűríthetők, így pasztózus hatásokat érhetünk el a hígabb festékekkel is. A sűrítő gél használata nem változtatja meg az árnyalatot!

Kiszerelés: 100ml